Befinner mig just nu i Franska Alperna hos min pojkvän som bor här. Jag var här en tur i höstas och då var det betydligt varmare. Nu har jag varit här i 6 dagar och stannar 2 veckor till.  Vi har haft en del sol men även lite regn. Temperaturen ligger ofta på några plusgrader men absolut inte varmt. (trots att man kan tro det när man ser bilderna på mig i linne, jag blir bara så sjukt varm när jag springer.)

Tyvärr blev vi rånade för några dagar sen när jag och JC var ute och sprang. Tjuvarna passade på att bryta sig in i bilen (och 2 andra bilar oxå) och tog ALLT. Våra kläder, jackorna min väska, plånbok med mastercard, nyklar, slkort, körkort och 200 euro och en del andra grejer oxå. Så vi fick spendera den em med blöta löparkläder på polisstationen.  Dagen efter på kvällen fick vi ett meddelande att polisen på ett annat ställe hade hittat en del av våra saker så igår åkte vi dit och fick tillbaka lite grann men det mesta är fortfarande borta. Surt. Men som tur är är saker bara saker och saker går att ersätta.

Annars fortsätter jag njuta av lugnet jag känner när jag är här. All stress jag kan känna när jag är hemma försvinner när jag är här. Å nej jag är inte här på semester. Jag har datorn med mig och fortsätter jobba precis som jag gör när jag är hemma, ända skillnaden är att jag är här ist.  Jag har spelat in ett gäng intervjuer till swimrunpodden.com och beroendepodden.com som jag kommer redigera och släppa medan jag är här. Och så har jag ju alla mina andra 1000  projekt 🙂

Häromdagen passade jag även på att ta ett litet dopp i Annecy lake. Tror det var ca 4 grader 😉

26937516_10155322839651048_2039414328_o

Och idag startade vi dagen med en massa höjdmeter… JC är en riktig bergsget det är inte jag. Men jag hoppas att jag kan bli det en dag. Jag älskar bergen.  Och har en hel del galna löparäventyr under 2018 där jag behöver bli bättre i berg 🙂

26854398_10155322762276048_128332269_o

 

Annonser