I sista sekund bokade jag en resa för mig och min son Linus till Thailand. Vi har försökt få till en resa jättelänge men inte lyckats pga saker som kommit imellan. Och nu hittade vi dessutom  billiga flygstolar.  Direktflyg till Krabi.  Jag och min son älskar att luffa runt när vi är iväg.  Sist vi var utomlands var vi och båtluffa i Grekland.  Samma sak gör vi även denna gång.  Vi flög till Krabi där jag hade bokat några nätter sedan hade vi ingen mer plan.  

Men väl på plats så började vi fundera på hur vi ville resa resten av semestern (eller helt semester är det inte,  jobbar lite från datorn)  så igår tog vi båten vidare till Koh Lanta här kommer vi stanna några nätter innan vi åker vidare till Phi phi och sen avslutar dom 3 sista nätterna i Railay.  Railay har vi haft en dagstur till redan och älskar stället.  Det är ”The Dream”  för klättrare.  Dock gillar inte min son alltid samma saker som mig, typ som att kasta mig ut från flygplan eller klättra eller andra lite små galna saker.  Han gillar att vara på marken 

Men han har gett mig tillåtelse att klättra en dag 😁 så länge jag är försiktig.  

Jag älskar verkligen att resa med min son. Det är så enkelt.  Vi bråkar aldrig (det gör vi inte hemma heller) och vill alltid göra samma saker (förutom när jag vill kasta mig ut från ett plan eller klättra högt eller något annat galet)  plus att han älskar att promenera som jag. 

Morgonen startar jag tidigt med lite löpning innan jag väcker Linus.  Antingen får man springa sjukt tidigt eller när det har blivit mörkt.  Att springa mitt på dagen går inte för mig då det är 30 grader varmt.  

Idag körde jag dock ett lunchpass löpning men insåg snabbt att det var en väldigt dålig idé 

Annonser