Fredag morgon.. har precis jobbat lite framför datorn, redigerat ett poddavsnitt. Jag ska straxt gå ner till utegymet för att köra lite styrka, sen blir det en promenad till stan för ett möte och en fika.  Känns som en helt oki fredag.

Ikväll ska jag packa min lilla ryggsäck för att helgen bjuder på 2 dagars äventyrslöpning med övernattning på sörmlandsleden. Ca 35 k på lördag och runt 30 k på söndagen. Ska bli superkul, dock drog jag på mig massa skavsår och några blåatånaglar efter måndagens 30 km traillöpning så hoppas att helgen går bra trots skav. Sprang och köpte nya skor igår för har insett att dom jag har inte funkar lika bra efter 25 km så hoppas på att det går vägen nu. Men det en en del som man behöver tänka på att få med i packningen när man springer med hela helgens grejer, det får ju inte bli för tungt heller.

Vilket som .. det ska blir ett äventyr, och dom flesta som är med känner jag inte. Så en helg med löpning och nya människor.

Annars har veckan varit lika bra som vanligt 😉  Jag har poddat… välkommen in och lyssna på Beroendepodden eller om ni hellre lyssnar på min och Jonas podcast om swimrun    spelat in lite intervjuer och så har jag jobbat med klienter i sorgbearbetning

Jag har varit på landet och fixat i trädgården, städat stugan, dragit på vattnet och dragit igång våra underbara swimrunträningspass vid stugan som vi kör varje onsdagkväll nu fram till midsommar.. välkommen ifall du är intresserad av swimrun. 

Jag och Jonas har även suttit en hel del och planerat swimrunloppet vi anordnar den 20e Maj

Haha vadå projektmänniska.

Har även fått inspiration till att måla.. jättekul. Ett bra sätt att varva ner på kvällen efter all träning och alla projekt. Meditativt 😉

Och självklar en hel del träning.. från och med Maj så har jag inte längre något gymkort utan kommer köra nästan all min träning utomhus. (förutom vid klättring och ev något simpass inne)

Bjuder på lite bilder från veckan

 

Önskar alla en underbar helg… kram på er

Annonser